Svetonedeljska 19, Sveta Nedelja 10431 Sveta Nedelja
+38513373693
info@dvdsvetanedelja.com.hr

Elektronska sjednica skupštine Društva- materijali za sjednicu

Elektronska sjednica skupštine Društva- materijali za sjednicu

Hvala svim članicama i članovima na dobro odrađenoj elektronskoj Skupštini Društva.

Poštovani članovi i članice Društva, dolje niže u postu su Vam prijedlog novog
Statuta Društva te poslovnika o radu skupštine u mandatnom razdoblju od 2021.2026.

Kako zbog epidemiološke situacije nismo u mogućnosti održati skupštinu Društva na klasični način, po prvi puta u povijesti Društva odraditi ćemo skupštinu na elektronski način. Glasanje putem WhatsApp grupe

Molim sve članice i članove da dobro prouče statut Društva i poslovnik o radu skupštine. Ukoliko imate kakvih pitanja, prijedloga, izmjena i dopuna navedenog statuta i poslovnika učinite to u roku koji je za to namijenjen. ČETVRTAK 26.11.2020. godine sa početkom u 15 sati u trajanju sve do 18:30 kad se zaključuje zaprimanje Vaših izmjena i dopuna statuta i poslovnika. samo glasanje će biti isti dan od 19:00 do 20:00.

Molimo sve da ozbiljno pristupe navedenoj temi jer nas zakon pritišće da to odradimo do kraja mjeseca kako bi mogli poslati novi statut našeg Društva prema VZG-u na usvajanje, te prema nadležnom tijelu.

Sve izmjene i dopune su označene crvenim slovima, osim brojke koje su da se lakše prepozna.

Pošto se ne zna kakva će biti godina do kraja, te se ne može planirati slijedeća, u postu vam dostavljamo i prijedlog Upravnog odbora za novo rukovodstvo Društva u mandatnom razdoblju od 2021. do 2026. godine. Prijedlozi kao i statut i poslovnik su otvoreni za Vaše izmjene i dopune sukladno novom statutu kojeg trebamo usvojiti.

prijedlozi su za novi Upravni odbor, Nadzorni odbor, Zapovjedništvo, Delegate u skupštini VZG-a Sveta Nedelja te Sud Časti kao novo tijelo u Društvu.

U postu su Vam i plan rada i financijski plan za 2021. godinu.

kako bi upoznali članove sa novim tijelom u Društvu, u postu Vam je i poslovnik o radu Suda časti kojeg je usvojio Upravni odbor.

Za sve navedene informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Predsjednik DVD-a
Damir Marenić

www.dvdsvetanedelja.com.hr
vzo1993@gmail.com
info@dvdsvetanedelja.com.hr
+385 91 3323 004

Like&Share
fb-share-icon