Usprkos Covid – 19 krizi

Share this post on:

Kraj 2020. godine unatoč virusu COVID-19 koji nam je onemogućio mnoge vatrogasne aktivnosti ipak smo završili više nego zadovoljno.
Prvo smo počeli sa izgradnjom nadstrešnice uz vatrogasni dom i time zaokružili cjelinu izgleda samog vatrogasnog doma. Radilo se svakodnevno, izmjenjivali se timovi i pridržavali se naputka glavnog stožera Civilne zaštite.

Krenuli smo u obnovu garderobnih ormara za operativne članove kako bi oprema bila što dostupnija i samim time ubrzao izlazak na intervencije. Kupljeno je 24 garderobna ormara koji su naši vrijedni članovi i postavili umjesto dotrajalih starih. Uređivala se svlačiona kako bi se ormari postavili, postavili smo novi knauf, prebojili zidove i sad je naša svlačiona sređena.

Kako uvijek radimo po segmentima tako je došao na red da obučemo i naše članove i za tu priliku kupljeno je 70 majica te 20 softshell jakni . Uz sve to kupljeno je i 50 stolica kako bi svi naši članovi i članice imali svoje mjesto pod nadstrešnicom kad su na dnevnom redu edukacije i sastanci.

Ovo sve ne bismo mogli izvesti bez potpore u vrijednosti od 19.000 kuna Zagrebačke županije kroz projekte na koje smo se prijavili, a Zagrebačka županija odobrila.

Ovim putem se javno zahvaljujemo Zagrebačkoj županiji na sufinanciranju naših projekata.

Like&Share
fb-share-icon
Share this post on: